WPW-slaget 24 juni

Tack vare  WPW hade vi en helt otrolig dag på Höganäs GK i söndags. Solen sken och tävlingen var fulltecknad. Inte mindre än 20 greenfeespelare deltog vilket vittnar om en mycket populär tävling. Dessutom hade vi nöjet att ha Hans och Anette från sponsorn World Premium Wine både som deltagare och prisutdelare.

Lite kul med både närmast pinn och jumbo pris. Dessutom belönades våra två ”Allt i allo” Viviann och Gun.

Segrade gjorde Patrik Bengtsson/och Bengt Noresson på 46 poäng Glumslöv respektive Mölle GK, tvåa blev Anette och Rainer Carstensen  Söderåsen och på tredje plats kom Birgitta Larsson och Pia Einarsdotter Landskrona GK. 

Närmast pinnen på hål 3 blev Olof Attlefjord Allerum GK.

 

Bild Uppifrån
Närmast pinnen på hål 3 blev Olof Attlefjord Allerum GK.
Trea Birgitta Larsson och Pia Einarsdotter Landskrona GK.
Tvåa Anette och Rainer Carstensen  Söderåsen
Längst ner  Segrarna  Patrik Bengtsson/och Bengt Noresson på 46 poäng Glumslöv respektive Mölle GK 

 

SVENSKGOLF.SE

Vädret

Väder Höganäs

”Mina Golfsidor”