Inbjudan sponsorgolf fredagen den 30 augusti

Välkomna till Sponsorgolf 2019, fredagen den 30 augusti kl.15.00

Alla våra sponsorer/samarbetspartners är välkomna att anmäla ett eller två 2-mannalag till vår Sponsorgolf 2019.

Spelformen är greensome över 9 hål med shotgun-start, där det lag som har flest poäng koras som vinnare. Vi avslutar dagen med prisutdelning och överlämnande av nyinstiftat vandringspris samt därefter vinprovning och tilltugg med WPW World Premium Wine AB Hans Nielsen. Kostnad för vinprovning inkl. tilltugg 200:-/person.

Passa på att träffa företagskollegor under trevliga former och samtidigt utmana varandra i en kul golftävling.

Ni anmäler ert eller era lag (2 i varje) genom att skicka ett mail till kansli@hoganasgk.se med alla lagdeltagares namn och Golf-ID senast måndagen den 26 augusti. Deltagarantalet är begränsat till 26 lag. Först till kvarn gäller.