Utbildning ”Grönt kort”

Gröntkorterbjudande med Peters Golf & Höganäs Golfklubb 2017.

Bli medlem och gå kursen ”Grönt kort” för endast 4.500 kr*

Varför skall man välja Höganäs Golfklubb! Banan är lättillgänglig och du får direkt spela på vår bana. Minst en i bollen måste dock ha hcp 36,0. Efter genomgången kurs tar våra faddrar hand om dig. När du klarat spel- och teorikraven i den webbaserade utbildningen så får du grönt kort och hcp 54. Faddergolfen sker under måndagar, se anslagstavlan i klubbhuset.

Kursupplägg (1 lektionstimme är 50 minuter). Vid stora grupper åtgår mer lektionstid för att hinna med allt och alla. Se ungefärlig tidsåtgång!

Grupp   om 4-10 pers Grupp   om 1-3 pers.
Lektionnr Antal   timmar Antal   timmar
1 Information, grepp, uppställning, sikte. 2 1
2 Puttning – chip 2 1
3 Pitch – bunker 2 1
4 Utslagsklubbor ”Metal wood” – hybrider, scorekort och poäng 2 1
5 Välj en av följande dagar 10/5, 7/6, 12/7 eller 16/8 för ditt deltagande i teoriutbildning. Du måste ha läst din utbildningsbok och jobbat med den på webben. 1,5 1
6 Spel på vår golfbana. De 3-5 hål ni kommer att spela är till för att ni skall praktisera det ni har lärt Er. 2 1
Fadder-golf Du får hjälp av faddrar som går med dig när du spelar på banan. När du uppnått tillräckligt resultat får du HCP 54 och grönt kort.

Kampanjerbjudande – du sparar 2.900:-!

Vi erbjuder detta mycket förmånliga nybörjarpaket ”Grönt kort” med medlemskap hos oss på Höganäs golfklubb. Utbildningen, lektion 1 – 6 enligt ovan kostar endast 2.300:- kr om du samtidigt tecknar medlemskap i föreningen. För senior kostar medlemskapet under kampanjen endast 2.200:- kr för år 2017.

I priset ingår följande:

Kurslitteratur, range bollar under träning samt lån av utrustning under lektionerna.

Ni som väljer att inte bli medlem betalar 3.900 kronor för Gröntkortutbildningen enligt kursupplägget ovan. Ni betalar istället reducerad greenfee vid varje runda med faddrar och full greenfee för övriga rundor på banan.

Betalning sker första gången antingen med kort eller via bankgiro till Peters Golf: Bg 5839-1178 eller med Swish 123 321 92 84. Betalningen skall vara mig tillhanda inom fyra bankdagar efter kursstart. Vi samlas alltid vid klubbhuset.

Anmälan gör du till Peter Ohlsson0709-20 75 35 eller till peter.ohlsson@pgasweden.com

*Gäller endast om man blir medlem samtidigt som man tar nybörjarkurs 2017.