Juniorträning 2018

Vi på Höganäs golfklubb önskar dig välkommen till vår juniorträning 2018. Våra tränare heter, Peter Ohlsson, William Bannister, Oscar Jarl och Halldór Karvel Bjarnason. I år tränar vi 24 gånger och vi har inget sommaruppehåll. Träningen sker under veckorna 15 – 38. Träningen innefattar allt med teknik, spel på banan, lättare regelkunskap och olika övningar för att lättare kunna ta Grönt Kort hcp 54 och sedermera få officiellt handicap 36,0. För att underlätta juniorernas framgång i golf måste vi ha hjälp av föräldrar, släktingar, kompisar etc. med spel på banan, det är så man lär sig. Vi får inte heller glömma bort säkerheten, även här behövs Ni föräldrar på banan. För de juniorer och föräldrar som följer dessa råd kommer utvecklingen inom golfen att gå fortare och uppsatta mål nås lättare.

• Fria träningsbollar till Er föräldrar! Vi vill att ni föräldrar skall känna er välkomna till oss på Höganäs GK. Så till er som vill och har lust är det bara att ta med era golfklubbor och gå fram till respektive tränare där du får en hink bollar åt gången. Har du ingen klubba, får du låna en av oss. Detta erbjudande gäller endast vid ordinarie juniorträning
  • Uttagningsunderlag för flitpris! Varje år på vår avslutning, som är i september, delar vi ut flitpriser till våra ungdomar som varit med i vår träning under säsongen. Vid uttagningen av vilka som under året varit flitigast ser vi på följande:
  • Medverkan i olika arrangemang och tävlingar.
  • Egen träning på Range, golfbana och övningsområde.
  • Antalet gånger man är delaktig i ordinarie träning.
  • Visar särskilt intresse för golfen
  • Till Er som inte är medlemmar i Höganäs Golfklubb! Vi rekommenderar att ni blir medlemmar eftersom ni då får spela hur mycket ni vill på banan, ni är försäkrade vid spel, ni får tidningen Svensk Golf och ett medlemskap i Svenska Golfförbundet, vilket medför att ni även får spela greenfee på andra banor så snart ni är kvalificerade för det. Medlemspriser: Yngre junior 0-12 år 200 kronor. Mellan junior det året man fyller 13 år 600 kronor.
  • Betalningsrutiner: Höganäs Golfklubb översänder faktura! Sista betalningsdag är den 27 april, 2018.
  • Sommarlovsgolfen är en tävling som klubben arrangerar för alla juniorer med hcp 54 och lägre, som tycker om att spela golf och vill få tävlingsvana. Tävlingen spelas över 8-9 tävlingsdagar under sommarlovet där man räknar sina 4 bästa resultat. Tävlingen är indelad i tre klasser hcp 54-37 och Nettotävling respektive Bruttotävling för ungdomar med hcp 36,0 eller lägre. Vi vill att så många som möjligt av våra juniorer deltar i våra tävlingar på klubben. Sommarlovsgolfen spelas onsdagar med start klockan 09.00.

Avancerade guppen tränar 1 1/2 timme per gång under 24 tisdagar mellan 17.00 – 18.30 inkl. 2×25 minuters privatlektioner som bokas av eleven själv. Spel på banan ingår också som spelas på fredagar mellan 16.30 – 19.00 under veckorna 15 – 43.
Kostnad 2800 kr.

Måndags grupperna tränar under 1 timme per gång under 24 måndagar.
Grupp 1. 17.30 – 18.30, Grupp 2. 18.30 – 19.30.
Kostnad 1900 kr.

Tränarna Peter Ohlsson 0709-20 75 35, Halldór Karvel Bjarnason 0767-84 43 74,
Oscar Jarl 0760-16 55 90, William Bannister 0739-99 05 44

Friluftsvägen 8 • 263 54 • Lerberget Telefon: 042 34 04 90 E-postadress: peter.ohlsson@pgasweden.com