Damgolf

Höganäs Golfklubbs Damkommitté
inbjuder alla damer till en ny säsong och hoppas att ännu fler kommer att spela regelbundet på våra onsdagsträffar i år.

Säsongen börjar med ett uppstartmöte den 27/3 kl 18.30 i klubbhuset.

Vi spelar varje onsdag med början onsdagen den 10/4. De första två onsdagarna samlas vi kl 17.15 i klubbstugan. Resterande onsdagar samlas vi kl 17.45 i klubbstugan och fördelar bollarna beroende på antal spelare. För att kunna deltaga måste man vara på plats en kvart före start.

Alla klubbens damer som har officiellt hcp eller max 54 i hcp är lika välkomna i gemenskapen.
Vi spelar poängbogey och varvar med andra spelformer såsom greensome, tre klubbor och en putter och scramble.
Andra småtävlingar såsom längsta drive, närmast hål meddelar vi vid start.
Vid poängbogey är startavgiften 30 kr, övriga tävlingar 40 kr. Alla som vill vara med och spela skall betala en insats på 50kr.
Icke medlemmar i Höganäs GK betalar halv greenfee.

Anmälan: Skriv ditt namn, handicap och Golf ID på ett scorekort och lämna till tävlingsledningen.

Säsongen avlutas med spel på annan bana den 21/9 (preliminärt).

Spelprogram för säsongen, se nedan!

Vi kommer att fortsätta samarbetet med Mölle. Spelschema presenteras senare. Intresserade kontaktar Bettan.
Höganäs damer kommer i år att vara med i  Foursome Hcp. Mer info finns på Skånes golfförbunds hemsida.

Välkomna !

Elisabeth Cronwall