Ica Kvantum Cup, Final

I helgen spelades finalen i ICA Kvantum Cup. Där möttes de 32 finalisterna som via tre kvaltävlingar på S:t Arild GK, Mölle GK och Höganäs GK kvalificerat sig för finalspelet. Finalen gick av stapels på Höganäs GK och avgjordes genom matchspel över 5 hål. Vid oavgjort resultat efter de fem hålen skedde avgörande genom chiptävling. Närmast hål och bäst av tre försök.

Till slutligt finalspel gick Gunilla Thorn och Pippi Brodén och där var det Gunilla Thorn som stod som segrare. Båda finalisterna representerar Mölle GK.

Vi vill även rikta ett stort tack Sponsorn ICA Kvantum, samt till Tävlingsledningen Monica och Bitt, samt flickorna som fixade servicen i köket mm. Ett stort tack även till alla funktionärer som såg till att allt flöt på. Det blev en mycket trevlig tävlingsdag. Nästa år hoppas vi att vi åter kan arrangera ICA Kvantum Cup och att vi då är fria från Covid-virus och åter kan välkomna publik.