Damgolf

Höganäs Golfklubbs Damkommitté

DAMGOLFEN  2022

Vi hälsar alla damer med hcp upp till 54 välkomna att spela 9 hål på onsdagar med utgång kl 18:00.
Samling minst 15 min innan. Ingen föranmälan behövs.

OBS! De två första onsdagarna 6/4 och 13/4 kl är starten kl 17:30.

De som inte är medlemmar i klubben betalar halv greenfee.

Det är totalt 17 singeltävlingar och de 10 bästa reultaten räknas samman efter säsongens slut.
Vi kommer även att ha en del lag/partävlingar då det är fika eller grillning efteråt.
Spelprogram se bifogad fil.

Tävlingarna kostar 30:– och swishas till klubbens nummer 1235407614 märk ”damgolf”.

Vi kommer även att ha 5 st torsdagsträffar kl 13:00 då vi börjar med lite träning för att sedan spela
9 hål sällskapsgolf. Det är bara att komma och det är endast rangebollarna som betalas.

14 april puttning        21 april chipp      28 april bunker        5 maj swing           12 maj puttning

Det kommer även att spelas ett matchspel inom klubben samt ett mot Mölles damer och även ett
mot S:t Arilds damer.

I år är vi anmälda till Foursome div 2 samt till Skåneserien D60 och D70. Se bif tävlingsprogram.

Varmt välkomna och så hoppas vi på många härliga rundor och upplevelser tillsammans.

Damkommitte`n

Barbro Bergström, Barbro Bäckman, Annelie Heiskanen,
Karin Lindblom, Elisabeth Lundgren, Monica Svensson.