Seniorgolf 60+

Seniorgolf 60+ 2021.

Vintergolf 60 + 2021.

Välkommen till golfspel på tisdagar.

Vi spelar 9 hål slaggolf på tisdagar. Kanonstart kl. 09.00.

Tävlingen är öppen för alla som är födda 1961 och tidigare. SGF:s och Lokala regler gäller.
Vi spelar på sommargreener tills bankommittén meddelar spel på vintergreener eller stänger de ordinarie greenerna.
Första omgången blir den 26 oktober.
Det är spelarens ansvar att registrera resultatet i GIT.

Före vi startar vintergolfen spelar vi Tre klubbor + putter den 19 oktober.

Vid spel på vintergreen gäller: Ligger bollen på eller inom markerad ring (putterlängd) från hålet, ta upp bollen och lägg till ett slag. Flaggan skall vara kvar i hålet.
Vid spel på vintergreener görs enbart sänkning av HCP och då endast i vinter tävlingen (klubbhcp)

De 8 bästa resultaten får räknas. Vi tävlar i en klass.
Segraren ingår i tävlingsledningen kommande omgång.

Halva startavgiften delas ut i priser. Priserna delas ut efter Vintergolfens slut..
Andra halvan av startavgiften sparas och används till greenfee för gemensamt spel på annan bana till våren.
Startavgift: 30 kr. Icke medlemmar betalar halv greenfee + 30 kr.

Anmälan: Anmäl dig med namn, exakt handicap och slag till tävlingsledningen. Vänta sedan för att bli lottad i en boll.

För att tävling skall gälla måste minst 5 deltagare starta. Tävlingsledaren avgör om tävling skall spelas eller inställas.

Senior kommittén