Klubbinfo

Höganäs Golfklubb bildades år 2000 och är en ideell förening som också äger banan. Medlemsskap i golfklubben som spelande medlem innebär automatiskt medlemsskap i Svenska golfförbundet med möjlighet att spela även på andra banor då officiellt handicap uppnåtts. Tidningen Svensk golf sänds hem i brevlådan, man blir försäkrad vid spel på banan och man erhåller ett medlemskort. Vi har inga medlemslån, inträdesavgifter, aktier, spelrätter eller liknande, endast årsavgift betalas.

Årsmöte genomförs som ett vår- och ett höstmöte. Vårmöte hålls före utgången av april månad på tid och plats som styrelsen bestämmer. Höstmöte skall hållas vid tid och plats som styrelsen bestämmer.

Styrelsemöten hålls andra måndagen i månaden kl 17.30. Protokollen från mötena finns samlade i pärm i tävlingskansliet i klubbhuset.

Söndagsgolfen spelas på söndagar. Se under Tävlingar. Vi startar kl 08.30 och kl 10.30.

Seniorgolfen spelas på tisdagar. Se under Tävlingar – ”Seniorgolf – 60+”. Vi startar kl 09.00.

Damgolfen spelas på onsdagar, april – september. Vi startar kl 17.30 eller 18.00. Se program under Tävlingar – Damgolfen.

Faddergolfen spelas på måndagar och är till för de som ännu inte nått sitt Officiella handicap, 36,0.