Faddergolf

Faddergolf 2020

För Dig som är nybörjare och vill komma vidare till officiellt handicap

Under 2020 kommer vi att spela faddergolf under perioden 25/5 – 24/8 med start kl. 18.00.
Kom i god tid –  minst 15 min innan start!
Säsongen avslutas med en  partävling mellan fadder/nybörjare!

Vi vill att Du som nybörjare snabbt kommer in i vår gemenskap i klubben. Som nybörjare är det inte självklart att man har ett kontaktnät och vi vill inte att Du ska känna Dig ”utanför”. Därför erbjuds Du möjlighet att, med hjälp av våra faddrar spela tillsammans med andra nybörjare varje måndag.

Ni spelar 9 hål tillsammans med utvalda faddrar från vår golfklubb. Ni spelar alla hål som par 3 (från 150 meterspinne = gul/svart) och har då 5 slag för att få 2 poäng/hål. Denna matematik kommer faddrarna att förklara för er.
När ni uppnått 18 poäng vid spel från gul/svart pinne (150 m), börjar ni spela från gul resp. röd tee med Hcp 54,0.

Alla som är medlemmar i Höganäs golfklubb eller som deltar i vår utbildning ”Grönt kort” är välkomna att delta i faddergolfen för att träna och lära sig de regler som gäller på banan. Detta är ett sätt att lära känna andra ”golfare” och att ha kul tillsammans.
INGEN är för dålig för att vara med!

Eftersom faddrarna ställer upp utan ersättning betalar Du endast en startavgift på 20:-/gång. Är Du inte medlem i klubben betalar du dessutom halv greenfee.

Anmälningslista till varje måndag finns i Klubbhusets entré. Anmälan görs senast fredag kl. 12.00. Du kan också anmäla Dig via e-mail kansli@hoganasgk.se eller via telefon till kansliet, 042 34 04 90.

Om Du har anmält Dig och fått förhinder, eller av annan anledning inte kan deltaga, är det viktigt att meddela detta till undertecknad snarast möjligt. Om detta inte görs, måste Du ändå betala startavgiften.

Om du har frågor kontakta någon i Senior kommittén som du finner på hemsidan.

VÄLKOMNA!

Senior kommittén