Välkommen

Banan ägs och drivs av medlemmarna i Höganäs Golfklubb. Banan har par 70 över 2×9 hål. Den mäter 4640 m från gul tee och 4088 m från röd tee och är en mycket välskött parkbana. Utmaningar finns i de klassiska golfhindren såsom vattenhinder, bunkrar, träridåer och ruff. Intilliggande sportcenter har gym, bad, bowling och restaurang.Du spelar i princip när du själv vill och utan tidbokning. Möjlighet finns till Pay & Play för de som inte har officiellt handicap. Minst en person i bollen måste dock ha utbildats angående säkerhet på golfbanan eller ha erhållit 36,0 eller lägre.Klubbens Pro ger privatlektioner i golf. Driving range finns. Ny Driving range och nytt övningsområde är i bruk sedan 2013.