Nyhetsarkiv

juli 2022
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Banstatus – ordinarie greener

Tisdag och ev onsdag luftar och dressar vi greenerna.

Reducerad greenfee under arbetets gång.

Banan är öppen med ordinarie greener och tees. Laga nedslagsmärken på green!

Tillfällig föreskrift med anledn. av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté. Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder

Flaggstången
Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet
När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar
Spelaren ska INTE använda bunkerkrattor. Efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker ska spelaren jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

2020-03-30

MVH Kalle Holmgren

[divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top]

Greenfeeutbyte med Strandtorps Golfklubb

Vi har nu kommit överens med Strandtorps Golfklubb om att ha ett greenfeeutbyte. Det innebär att ni som är medlemmar i Höganäs Golfklubb kan spela på Strandtorp för halv greenfee. Utbytet gäller alla dagar året om under förutsättning att banan inte är stängd. Strandtorp GK har precis som vi en 9-håls bana som skall vara i fint skick. Läs mer om banan som ligger utanför Halmstad på deras hemsida Strandtorp Golf

[divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top]