maj 2021
M T O T F L S

Banstatus – ordinarie greener

Tisdag och ev onsdag luftar och dressar vi greenerna.

Reducerad greenfee under arbetets gång.

Banan är öppen med ordinarie greener och tees. Laga nedslagsmärken på green!

Tillfällig föreskrift med anledn. av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté. Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder

Flaggstången
Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet
När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar
Spelaren ska INTE använda bunkerkrattor. Efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker ska spelaren jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

2020-03-30

MVH Kalle Holmgren

[divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top]

Kallelse till vår-årsmöte

Den 29:e april är det tid för vårens årsmöte i Höganäs Golfklubb. Eftersom vi fortfarande får dras med restriktioner p.g.a. coronavirus får årsmötet köras digitalt.
Föranmälan om deltagande ska göras till klubbens kansli senast 2021-04-22. Klicka på länken nedan för att läsa kallelsen och dagordningen.

Kallelse till årsmötet

[divider_top]

Aktuell Banstatus

Banan är öppen med ordinarie greener!

Vi spelar från ordinarie Tee och utan matta på fairway. Banan är handicapgrundande.

Driving Range och Övningsgreener är öppna.

Välkomna!

[divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top]

Höganäs Golfklubbs historia

Vår tidigare ordförande Ola Sandberg som varit aktiv i klubben sedan starten har sammanställt en mycket fin historik om klubben från starten 1997 till 2020.

Den finns nu att läsa här på hemsidan under fliken “Klubbinfo”. Klicka på länken HGK 1997-2020 för att läsa den nu. Klicka på förstora till full skärm för att enkelt kunna läsa.

[divider_top]