december 2020
M T O T F L S
[divider_top]

Banstatus – ordinarie greener

Tisdag och ev onsdag luftar och dressar vi greenerna.

Reducerad greenfee under arbetets gång.

Banan är öppen med ordinarie greener och tees. Laga nedslagsmärken på green!

Tillfällig föreskrift med anledn. av Covid-19

För att minska risken för smittspridning under rådande coronapandemi gäller nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter vid spel och tävling på vår anläggning tills annat meddelas. Rekommendationerna är sammanställda av R&A och Svenska Golfförbundets Regelkommitté. Ronder spelade enligt dessa råd och riktlinjer är giltiga som handicapronder

Flaggstången
Flaggstången ska alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste vidröras för att centreras i hålet bör spelaren använda handske, alternativt med en klubba.

Hålet
När bollen ska tas upp ur hålet bör spelaren använda handske.

Bunkrar
Spelaren ska INTE använda bunkerkrattor. Efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker ska spelaren jämna ut sanden med sin fot eller en klubba.

Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.

2020-03-30

MVH Kalle Holmgren

[divider_top] [divider_top] [divider_top]

Söndags- och tisdagsgolfen inställd tillsvidare

Med anledning av den ökande spridningen av Covid 19 virus så följer vi Svenska Golfförbundets rekommendationer.

Det innebär att SGF:s starkt rekommenderar är att inte arrangera några golftävlingar inom regioner som omfattas av skärpta råd. Eftersom vi tillhör en region med skärpta råd så ställer vi nu in all tävlingsverksamhet. Det innebär att det inte blir någon Söndags- och tisdagstävling tills vidare.
Däremot kan sällskapsspel fortsätta även i regioner som omfattas av skärpta råd

[divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top] [divider_top]

Junioravslutning samt resultat sommarlovsgolfen

Den 26 september var det avslutning för Höganäs och St: Arilds juniorer