Finalspel ICA Kvantum Cup

Lördagen den 10 sept spelades finalen av ICA Kvantum Cup på Höganäs GK. Det blev en lyckad tävling som spelades under bra förhållande. Banan var i fint skick och vädret var fint. Förutom själva tävlingen var det fria bollar på rangen, puttningstävling, ansiktsmålning, tårtkalas underhållning av Höganäs symfoniorkester mm. Stort tack till Erik på ICA Kvantum som sponsrade tävlingen. Ett stort tack även till alla frivilliga som hjälpte till att göra dagen lyckad. Tack också till banpersonalen som var ut tidig morgon och fixade så att banan var i toppskick.

Seniortävlingen vanns av Carl-Gustav Gudmundsson S:t Arild GK som i finalen slog hemmaspelaren Per Jönsson. Trea blev Peter Andersson S:t Arild GK och fyra Urban Ekdahl S:t Arild GK Stort grattis till alla pristagarna!

I juniorklassen vann Lukas Envall S:t Arild GK före Gustav Tiderius Kungl. Drottningholms Gk.

Nedan kan ni se lite fler bilder från tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.